Hur mår den privata vård- och omsorgsmarknaden i Sverige 2019?

19 november 2019 16:00 - 20:00
Grant Thornton, Sveavägen 20, 111 57 Stockholm, Sverige

 

För tionde året har Grant Thorntons sammanställt en omfattande branschstudie av utvecklingen inom den privata vård- och omsorgssektorn i Sverige. Studien mäter den finansiella utvecklingen inom vård- och omsorgsmarknaden, både som helhet och per underbransch och ger en bra bild av de huvudutmaningar vi ser att branschen står inför.

Du är varmt välkommen till presentationen av årets rapport. Förutom en analys och genomgång av marknaden gör vi en djupdykning inom ett högaktuellt ämne för branschen, nämligen kompetensförsörjning.

I en paneldiskussion lyfter vi  frågeställningar kring hur branschen ska lyckas locka och behålla medarbetare och på sikt lösa personalbristen. Hur kan branschen bli mer attraktiv och hur kan man jobba med employer branding för att ytterligare stärka sitt varumärke och skapa hållbar tillväxt? Vi får lyssna och ställa frågor till ledande aktörer i branschen och specialister inom employer branding.

Vi bjuder på dryck med lättare tilltugg efteråt och du får möjlighet att mingla och nätverka med branschkollegor.

Har du inte möjlighet att delta? Vi håller även ett frukostseminarium den 29 november där vi presenterar rapporten. Anmäl dig till detta frukostseminarium här!

 

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår Privacy policy.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled

I panelen deltar

Britta Wallgren

Sverigechef på Capio, ett av Europas ledande sjukvårdsföretag med ambitionen att vara förstavalet för medarbetare inom vården.

Anders Westerhlom

 Direktör HR och Medarbetarutveckling på Ambea, ett av Nordens största bolag inom omsorg, med vision om att ha branschens bästa medarbetare.

Karitha Ericson

Vice vd på Grant Thornton med djup kunskap inom HR. Stor erfarenhet av rekrytering, ledarskapsutmaningar och vilka nycklar som behövs för ett lyckat arbetsgivarvarumärke.

Jens Ehrs

Ansvarig för verksamhetsutveckling och marknad på EF Medical AB, som driver Rosenlunds Vårdcentral. Jens har lång erfarenhet av entreprenörskap i mellanstora bolag i olika branscher.

Anna-Karin Bergström

Konsultchef och senior konsult på Acceptus, med ansvar för interimschefer och kurser i ledarskap. Lång erfarenhet av rekrytering inom vård och omsorg.

Sineva Ribeiro

Ordförande Vårdförbundet, Sineva har lång erfarenhet av vården, bland annat med bakgrund som specialistsjuksköterska.

Våra experter som presenterar rapporten

Moderator

Mats Fagerlund

Affärsområdeschef Advisory

Grant Thornton

Anna Murray

Rådgivare M&A och branschgruppsansvarig Vård & omsorg

Grant Thornton

Lina Skandevall

Lina Skandevall driver sedan 15 år kommunikationsbyrån Skandevall Media AB. Hon arbetar bland annat med kunder inom näringspolitik och den privata vårdsektorn och ansvarar t ex för Företagarnas vistelse i Almedalen.

Sveavägen 20, 111 57 Stockholm, Sverige

Dela