Få entreprenörer längtar efter momsredovisning, inventering och revision. Desto fler brinner för att bygga stort, utveckla och ta en idé hela vägen. Därför finns vi. I snart 70 år har Grant Thornton varit med och utvecklat framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer. Vi stöttar företag med allt från vardagstjänster till strategisk rådgivning och utveckling av affären för att skapa tillväxt. Ladda ner vår guide för ett enklare entreprenörsliv och se filmerna om två av historiens mest kända entreprenörer. Vad sa de egentligen om momsredovisning och strategisk rådgivning?
Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

Entreprenören Josephine Cochrane uppfann diskmaskinen, en apparat som sparat många generationers ryggar och förhållanden. Men vad tänkte hon om affärsanalys och strategisk rådgivning?

Entreprenören Madam C.J. Walker blev rik och berömd genom att sälja hårvårdsprodukter, men vad tyckte hon egentligen om momsredovisning?

Senaste nyheterna i ett mejl

 

Med vårt nyhetsbrev vill vi rusta dig så att du kan möta de utmaningar som du dagligen ställs inför. Du får relevanta nyheter, inspirerande artiklar, tips & råd samt värdefulla seminarier som bidrar till att ditt företag kan växa och utvecklas.
 
LEGAL INFO
 
Privacy
 
Cookies
 
Disclaimer
 
Site map

DELA SIDAN

© 2022 Grant Thornton Sweden AB - All rights reserved. Med Grant Thornton avses antingen det varumärke under vilket Grant Thorntons medlemsföretag tillhandahåller tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning till sina kunder, eller ett eller flera medlemsföretag, beroende på sammanhanget. Grant Thornton Sweden AB är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd (GTIL). GTIL och medlemsföretagen utgör inget globalt partnerskap. GTIL och varje medlemsföretag utgör en separat juridisk enhet. Tjänster levereras av medlemsföretagen. GTIL tillhandahåller inga tjänster till kunder. GTIL och dess medlemsföretag är inga ombud för eller förpliktar för varandra och är inte heller ansvariga för varandras handlingar eller försummelser.